Unlock Now شکفتن ها و رستن ها / جلد اول Originated By فریدون مشیری Released Through Publication
اشعار معاصر حتما حتما بخونید حدودتا از شعراش حال دل ادمو خیلی فره خوب میکنه. تو این حال و احوال شعر مسکن قوی ایه فریدون مشیری به انتخاب و سلیقه ی خود از هرکدام از شعرای معاصر چند شعری برگزیده در جلد اول از "ایرج میرزا" آغاز کرده سپس عشقی و لاهوتی و نیما و عارف و بهار و دهخدا و پروین و شهریار تا عماد خراسانی و ژاله ی اصفهانی و ابراهیم صهبا. . در جلد دوم از احمد شاملو شروع می کند و اخوان ثالث و بهبهانی و ابتهاج سایه و مشیری و نادر پور تا محمد زهری و آتشی و فرخزاد و اوجی و محمود مشرف تهرانی م آزاد و سپانلو و. . گاه خیال می کنم هر کدام از این شاعران اشعار زیباتر و محکم تری داشته اند که در این انتخاب به سلیقه فریدون مشیری نیامده به همین جهت میان دو ستاره و چهار ستاره مانده ام!
درباره ی شعر
sitelink goodreads. com/authorblog
Fereydoon Moshiri was one of the prominent contemporary Persian poets who versified in both modern and classic styles of the Persian poem, He is best known as conciliator of classical Persian poetry at one side with the New Poetry initiated by Nima Yushij at the other side, One of the major contributions of Moshiris poetry, is the broadening of the social and geographical scope of modern Persian literature, در ۳۰ شهریور ماه سال ۱۳۰۵ در خیابان عینالدوله تهران چشم به جهان گشود. پدر و مادر او هر دو از ادبیات و شعر سررشته داشتند و پدربزرگ مادری او میرزا جوادخان مؤتمنالممالک از شاعران روزگار ناصری بود. مشیری دوره آموزشهای دبستانی و دبیرستانی را در مشهد و تهران به پایان رساند و
سپس وارد دانشگاه شد و در رشته زبان ادبیات فارسی دانشگاه تهران به تحص Fereydoon Moshiri was one of the prominent contemporary Persian poets who versified in both modern and classic styles of the Persian poem, He is best known as conciliator of classical Persian poetry at one side with the New Poetry initiated by Nima Yushij at the other side, One of the major contributions of Moshiri's poetry, is the broadening of the social and geographical scope of modern Persian literature, در ۳۰ شهریور ماه سال ۱۳۰۵ در خیابان عینالدوله تهران چشم به جهان گشود. پدر و مادر او هر دو از ادبیات و شعر سررشته داشتند و پدربزرگ مادری او میرزا جوادخان مؤتمنالممالک از شاعران روزگار ناصری بود. مشیری دوره آموزشهای دبستانی و دبیرستانی را در مشهد و تهران به پایان رساند و سپس وارد دانشگاه شد و در رشته زبان ادبیات فارسی دانشگاه تهران به تحصیل پرداخت اما آن را ناتمام رها کرد و به سبب دلبستگی بسیاری که به حرفه روزنامهنگاری داشت از همان جوانی وارد فعالیت مطبوعاتی در زمینه خبرنگاری و نویسندگی شد و بیش از سی سال در این حوزه کار کرد. مشیری سالها عضویت هیات تحریریه مجلات سخن روشنفکر سپید و سیاه و چند نشریه دیگر را داشت. از سال ۱۳۲۴ در وزارت پست و تلگراف و تلفن و سپس شرکت مخابرات ایران مشغول به کار بود و در سال ۱۳۵۷ بازنشسته شد. او در سال ۱۳۳۳ با خانم اقبال اخوان ازدواج کرد و اکنون دو فرزند به نامهای بابک و بهار از او به یادگار ماندهاست. مشيری توجه خاصی به موسيقي ايراني داشت و در پي همين دلبستگي طی سالهای ۱۳۵۰ تا ۱۳۵۷ عضويت در شوراي موسيقي و شعر راديو را پذيرفت و در كنار هوشنگ ابتهاج سيمين بهبهاني و عماد خراساني سهمي بسزا در پيوند دادن شعر با موسيقي و غني ساختن برنامه گلهاي تازه راديو ايران در آن سالها داشت. آشنايي وی با موسیقی سنتی ایران از سالهاي خيلي دور از طريق خانواده مادري با موسيقي وتئاتر ايران مربوط بوده است. فضلالله بايگان دايي ايشان در تئاتر بازي ميكرد و منزل او در خيابان لالهزار كوچهاي كه تماشاخانه تهران يا جامعه باربد در آن بود قرار داشت و درآن سالهايي كه از مشهد به تهران ميآمدند هر شب موسيقي گوش ميكردند. مهرتاش مؤسس جامعه باربد و ابوالحسن صبا نيز با فضلالله بايگان دوست بودند و شبها به نواختن سهتار يا ويولون ميپرداختند و مشيري كه در آن زمان ۱۴ ۱۵ سال داشت مشتاقانه به شنيدن اين موسيقي دل ميداد. “فريدون مشيری در سال ۱۳۷۷ به آلمان و امريکا سفر کرد و مراسم شعرخوانی او در شهرهای مختلف دنیا به طور بیسابقهای مورد توجه دوستداران ادبيات ايران قرار گرفت. مشیری سالها از درد چشم رنج میبرد و در بامداد روز جمعه ۳ آبان ماه ۱۳۷۹ خورشیدی در بیمارستان تهران کلیلنیک در سن ۷۴ سالگی درگذشت. sitelink.