Find در پشت پرده‌های انقلاب: اعترافات جعفر شفيع زاده Conceived By جعفر شفیع‌زاده Rendered As File

افرادی که راوی ازشون اطلاعات مستقیم میده هیچکدوم در زمان انتشار کتاب زنده نیستن. برای مثال از رفسنجانی در حد یه سیلی خوردن اطلاعات میده. از کروبی یه نام کوچولو برده میشه. از یزدی و بنیصدر فقط آمد و رفت و جلسه. از خامنهای تقریبا هیچی. همین قضیه هم میتونه دست راوی رو در قصهپردازی باز بذاره. چاشنی اروتیکش اون رابطهی بین راوی و دوریان مشخصا خیالپردازی و فانتزیه ولی در مورد باقی اشخاص میتونه واقعی باشه.


در حاشیه :
بابی ساندزکه در کتاب به اشتباه بابی ساندرز نام برده شده واقعا سال هفتاد و شش فرصت داشته بره لیبی آموزش ببینه دروغ

با کمی مطالعه تاریخ و حتی بدون مطالعه و پرس و جو از مسن تر ها میشه متوجه شد که نویسنده کتاب حتی از قیمت یک گوسفند در سالخبر نداشته, مستند یا غیر مستند بودن کتاب به کنار نقطهنظرهای متفاوت هرکدوم ارزش یکبار شنیده شدن رو دارن. راست و دروغ هم به کنار وظیفهی مغز ما آنالیز و فیلتر هر دادهای هست که دریافت میکنه و قرار دادن اون کنار بقیه اطلاعات تا یه پازل کامل شه و تا وقتی اون پازل کامل شه نظر قطعی دادن درمورد هر چیزی برابری میکنه با قضاوت بدون آگاهی.

فقط میتونم به این فکر کنم که یه روزی میرسه که مغز تک تک افراد دخیل در ج. ا آخوند یا غیر آخوند مرده و زنده رو مورد بررسی و آزمایش قرار بدن تا بفهمیم
Find در پشت پرده‌های انقلاب: اعترافات جعفر شفيع زاده Conceived By جعفر شفیع‌زاده Rendered As File
چطوری اینطوری شدن. یعنی از نژاد عقبماندهتری از انسانها هستن که بجای زیبا زندگی کردن انقدر حرص و ولع شدیدی برای پول فحشا فساد دزدی خونخواری خیانت و ریاکاری دارن
باشد که روزی آگاه شویم! نمیدونم اما خیلی باور نکردنیه بعضی از قسمتهای خاطرات البته با چیزهایی که هر روز بیشتر از این حکومت میبینیم باور کردنش آسونتر میشه. s داستان جذاب بود.
بنظرم همه اش راست نيست ولي خوب همه اس هم دروغ نيست.
شخصا قسمت مربوط به انتقال جواهرات بانك مركزي را از كاركنان آن موقع بانك مركزي شنيده ام. به نظرم این کتاب یک جوری تحریف تاریخ بود. داستان هایی که نویسنده از حوادث انقلاب نقل میکند بعضا جذاب و خواندنی بود اما با نوشته های دیگر تاریخ نویسان زیاد همخوانی نداشت واز نظر عقلانی هم قابل پذیرش نیست./جعفر.